مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مغاه ارثی

با سلام و خسته نباشید خدمت شما. ما ملکی داریم که مغازه ای هم جلوی ملک دارد. پدربزرگم سال 60 مغازه رو به شخصی اجاره میده که چند سالی خودش مغازه بود. چند وقتی هم تعطیل بوده و چند سالی هم داد دست پسرش. الان نزدیک 2 سال هم هست که طرف فوت کرده و مغازه بسته هست. طی این چند سال هم هیچ اجاره ای نداده و ملک هم خیلی قدیمی شده و در حال تخریب هست. حالا ما میتونیم حکم تخلیه بگیریم یا حق پیشه باید بدیم؟ ممنون از راهنمایتون.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. اول باید یک اظهار نامه مبنی بر عدم پرداخت اجاره برای آنها ارسال کنی و در صورت عدم پرداخت تقاضای تخلیه کنید در غیر این صورت نمی توانید تخلیه کنید در صورت تمایل حاضرم اظهار نامه را برایتان تنظیم نمایم.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم