مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری وراث در انتقال ملک

با سلام. ما بعد از فوت پدرمان یکی از وراث سهم همه شش برادر دیگر را خرید و خانه را از نو ساخت و قبل از گرفتن پایان کار و تفکیک سند مادر یکی از وراث فوت کرد و حالا بعد از پایان کار و تفکیک به چهار آپارتمان، دو دنگ از یکی از آپارتمان ها به نام او است. هر شش برادر دیگر هم که همگی در ابتدا حقشان را گرفته اند میتوانند شهادت بدهند هر چند دو نفر از آن ها در خارج هستند.
وارث فوت کرده صاحب چهار فرزند است که همگی در خارج هستند و مایل به هیچ گونه همکاری نیستند. در این شرایط چگونه میتوان این دو دنگ را به به نام صاحب واقعی خانه کرد؟

پاسخ ها :

عدم همکاری وراث در انتقال سند ملک ارثی عدم همکاری ورثه متوفی انتقال سند ملک ارثی انحصار وراثت ارث پدری ارث