مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت

سلام.
یک کارتی من داشتم گم کردم بعد از یک مدتی خواستم برم بسوزونمش گفتن که توسط پلیس فتا مسدود شده و من بیخیالش شدم.
بعد از مدتی پیامی به من ارسال شد که نوشته بود پرونده شما به دادسرا ارسال شد.
بعد از چند ماه دیگر پیامی اومده بود مبنی بر این که قرار نهایی صادر شد به نفع بنده. حالا دیگر فهمیدم جریان چی هست، گفتم خب تبرئه شدم و دیگر بیخیالش شدم.
خودم فهمیدم یکی از حساب من سوء استفاده کرده.
حالا ک حسابم رو مسدود کردن. آیا این حساب خود ب خود آزاد میشه یا باید رفع انسداد بشه؟
اگر کارت همون مسدود بمونه خب من نیاز ندارم. آیا ممکن هست مشکل بشه؟

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

از شعبه صادر کننده تقاضای رفع مسدودی بگیرید

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام اگر توسط مرجع فضایی صورت گرفته با ارائه حکم و نامه رفع انسداد می شود

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

خیر پیگیری کنید و اطمینان حاصل کنید