مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک اجاره داده شده

با سلام.
بنده یک آپارتمان رهن دادم و الان قرارداد رهن به پایان رسیده اما مستاجر آپارتمان رو تخلیه نمیکنه. در صورتی که بنده آماده هستم ودیعه ایشان رو عودت بدم. سوال اول این که با وجود تذکر و اطلاع شفاهی اینجانب به ایشان به صورت تلفنی باز هم لازم هست که به عنوان کتبی طی نامه ای به ایشان اطلاع بدم تا ایشان نتونه بگه که من اطلاع نداشتم و بعدا علیه من شکایت کنه.
من میخوام بخشی از ودیعه ایشون رو بهشون تحویل بدم و بگم بعد از تخلیه کامل مابقی ودیعه رو بهش بدم آیا این کار به صلاح هست یا نه؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

خیر. بهترین کار این است که تقاضای تخلیه فوری بدین