مشاوره حقوقی رایگان - دادن وکالت به دو نفر

با سلام.
پدر بنده در سال 94 به من وکالت بلاعزل فروش ملک مسکونی دادند. اما من بنا به دلایلی روند انتقال سند را پیگیری نکردم و استعلامات لازمه را هم انجام ندادم. پدرم در سال 98 فوت کردند و بعد از فوت ایشان متوجه شدیم که به یکی دیگر از برادرانم در سال 96 وکالت بلاعزل دادند و برادرم با استناد به وکالت بلاعزلی که در دست داشتند سند رسمی ملک را به نام خود انتقال داده است.آیا راهی هست که با استناد به وکالت نامه ام، ابطال سند را درخواست کنم؟
ضمنا در وکالت نامه ای که در دست دارم، پدرم انجام مورد وکالت را از خود ساقط نکرده است.
لطفا راهنمایی فرمایید .
با تشکر.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از قسمت درخواست وكيل سايت اقدام نماييد
مدارك بايد توسط وكيل بررسي شود اظهار نظر اكنون امكان ندارد