مشاوره حقوقی رایگان - دادن وکالت به 2 نفر

با سلام برادر من اسفند 96 بابت یک واحد آپارتمان مسکن مهر پردیس به همسرش وکالت بلاعزل داد بابت فروش به خودش و یا به غیر، ولی همسرش برای بنام خودش زدن اقدامی نکرد تا اینکه مادر من فروردین 98 بابت همین واحد با توجه به وکالت نامه بلاعزلی که از برادرم از دی سال 96 داشت این واحد رو مراحل انتخاب واحد رو بنام خودش زد ، حالا همسر برادرم طلاق بخاطر این موضوع با برادرم مشکل خورده و میگه بهم دروغ گفتید و زندگیشون داره از هم میپاشه و برادرم میخواد از اون وکالت نامه استفاده کنه و مدارک واحد خودش رو از مادرم بگیره آیا همچین چیزی شدنی هست؟ آیا برادرم بابت دو بار وکالت دادن مرتکب جرمی شده؟ آیا راهی هست که برادرم و همسرش بتونن حقشون رو باتوجه به اینکه مادرم نمیده واحد برادرم رو بگیرن؟ باتشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر. باتوجه به تاریخ مقدم وکالت که به مادر داده شده ، نمیتوانندادعایی داشته باشند

یک وکیل

وکالت در نفس وکالت معتبر است ایجاد مالکیت نمیکند چنانچه مبایعه نامه با نام مادر تنظیم نکرده و ولی بابت فروش به مادر از وی نگرفته میتواند علیه مادر نسبت ابطال وکالت به جهت عدم رعایت غبطه موکل دادخواست تقدیم نمایند