مشاوره حقوقی رایگان - مستمری ارتش

با سلام.
پدرم در سال ٦٠-٦١ بازخريد ارتش شدن. چند سال پيش فوت شدن و مادرم و من كه دختر مجرد هستم حقوق مستمري تامين اجتماعي پدرم را دريافت ميكنيم. از اون جايي كه حقوق ايشان مبلغ كمي هست. ما ميتونيم از سوابق پدرم در ارتش استفاده كنيم، بيمه يا حقوق ايشان را دريافت كنيم؟
با تشكر

پاسخ ها :

دریافت مستمری ارتش پدر دریافت مستمری ارتش حقوق مستمری ارتش به بازماندگان بیمه ارتش مستمری ارتش مستمری بازماندگان مستمری