مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری

با سلام. اینجانب خانوم هستم.٦٠ سال سن دارم و از سال ٩٠ از همسرم متارکه کردم. هفت سال از حقوق پدرم استفاده کردم و خرج من و ٤ فرزندم از همان حقوق بود. الان نزدیک به دو سال است که حقوق بنده رو قطع کردن و ادعای کتمان حقیقت از همان اول من را متهم میکنند. در حالی که من نه رجوعی کردم نه ازدواج مجدد. تمام مدارک دادگاه و طلاقم موجود است و ثبت شده در سیستم دادگاه قضا ولی تامین اجتماعی میگوید شاهد دارم و من رو جریمه کردن.
به دیوان عدالت رجوع کردم که صدای من رو هم بشنون و یک طرفه به قاضی نرن ولی دریغ از حتی یک ارگان یا شخصی با گوش شنوا. به دلیل نداشتن هزینه وکیل، کارم گره خورده.
از شما راهنمایی میخوام که آیا میتوانم حق واقعی و قانونی خودم رو دوباره بگیرم با در دست داشتنه حکم سند و شناسنامه و استشهاد که بنده سرپرست خانوار هستم و نیاز شدید به این حقوق دارم.؟

پاسخ ها :

قطع مستمری دختر مطلقه قطع مستمری دختر از پدر قطع مستمری مستمری دختر از پدر مستمری