مشاوره حقوقی رایگان - قطع حقوق مستمری بگیر

با سلام.
پدر بنده بازنشسته ارتش بودند که سال ها قبل فوت نمودند و ما دو دختر هستیم که من ازدواج کردم و یک خواهر دارم که مطلقه هستند ولی اقامت انگلیس دارند و آن جا درآمد دارند ایشان با این که ساکن ایران نیست روی حقوق پدرم اقدام کردند و حقوق در حال حاضر بین خواهر و مادرم تقسیم میشود. مگر این کار قانونی است؟ از چه طریق برای قطع حقوق خواهرم میتوان اقدام کرد؟

پاسخ ها :

سعیده مهرریزی

سعیده مهرریزی :

سلام اگر ازدواج نکرده ودرآمد ثابت حقوق نداشته باشند نصف حقوق پدرتون به ایشون میرسه.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما چون ازدواج کردید حقی نسبت به دریافت حقوق ندارید ولی خواهران چون مجرد است میتواند مستمری بگیرد