مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش طلا

سلام. چند ماه قبل قصد خرید طلا کردم و بعد از خرید 70 گرم طلای نقدی 72 میلیون پرداختم و به من گفت رسید و طلا این جا محفوظ هست و چون طلا پیش ماه هست میتونی تا یک کیلو طلا خرید و فروش کنی. البته بعد چند از روز طلایی خریده بودم و فروختم تلفنی ولی پولی دریافت نکردم و بعد اون دیگر تلفنی از 100گرم تا حتی 600 گرم طلا خرید و فروش کردم ولی معاملات حالت صوری داشت. فقط به من میگفت چقدر ضرر دادی یا سود تا این که یک معامله به هوای قیمت پایین میاد بهش گفتم 500 گرم فروش بزن ولی قیمت بالا رفت و علی رغم این که قبلا به من گفته بود اگر تو ضرر بودی میتونی با پرداخت یک مبلغی به ازای هر گرم 2 هزار تومان در روزهای شنبه و سه شنبه صبر کنی تا قیمت مساعد بشه. به من فشار آورد 500 تا خرید بزنم و به جای آن 500 گرم بزارم یا اگر میخوای نگه داره باید تفاوت قیمت ها رو بپردازم. من که پولی نداشتم و معامله رو با 90 میلیون ضرر بست. الان تمام پولم رفته و هنوز میگه 10 میلیون بدهکاری. آیا این معاملات قانونی هست یا کاغذی و مشکل دار؟
چندین بار قبلا ازش سوال کردم مشکل داره گفت خیر من هم چون در یک واحد صنفی انجام میشه گفتم لابد مشکلی نداره. ولی در واقع الان که مالباخته شدم فهمیدم یک جور قمار هست.
آیا دستم به جایی میرسه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مقررات بیع صرف از مقررات بیع سایر اموال متفاوت است و اینگونه معاملات یقینا دچار اشکال است