مشاوره حقوقی رایگان - اخذ تابعیت ایران

سلام خسته نباشید میخاستم بدونم اتباع ایرانی متولد ایران که زمان تولد فرد پدر و مادرش گذرنامه نداشتن و دارای کارت امایش بودن میتونن تابعیت بگیرن چیزی که من از اداره مهاجرت شنیدم اینکه در بدو تولد پدر و مادر باید گذرنامه داشته باشن تا 18 سال بعد فرزند تابعیت بگیره درسته؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله با طي مراحل خاص اداري و قضايي ميتوان درخواست تابعيت نمود

هاشم ظهرابی

جناب آقای هاشم ظهرابی :

با سلام.
مهمترین شرط اعطای تابعیت مشمولین بند 5 ورود قانونی پدر به کشور ایران و تولد فرزند در ایران است. زمانی که صحبت از کارت آمایش می شود بنابراین مشخص می شود ورود اولیه پدرتان به کشور با ویزا و گذرنامه نبوده و تحت عناوین پناهنده وارد کشور ایران شده اند. لذا به این افراد اعطای تابعیت نخواهد شد