مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام من 4 سال تو یه شرکت کار کردم سال دومی که اونجا بودم انگشت من در اثر حادثه کاری آسیب دید که باعث قطع تاندون و اختلال حرکتی تا الان شده. در اونزمان من در خواست بیمه حوادث کردم ولی شرکت بهم گفت که بیمه حوادث مثل بیمه ماشین میمونه و تخفیف خورده اگه بهت بدیم متضرر میشیم. الان بعد 4 سال زحمت با خفت از شرکت اخراجم کردن و حتی کمترین حقوق قانونی بهم ندادن. با توجه به اینکه این اتفاق برای من 3 سال پیش رخ داده میتونم از شرکت شکایت و تقاضای دیه کنم؟
حداقل میتونم 2 نفر شاهد از همکاران وقت رو هم معرفی کنم . امکان پیروزیم چقدره؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی.برای پیگیری موضوع باید فرایند هایی را در اداره کار ودادگستری سپری کنید که در این خصوص پیشنهاد می کنم وکیل استخدام کنید.یاالله

یک وکیل

سلام. بله در صورت وجود ادله برای اثبات ماجرا (همانند شهود) می توانید. به شرطی که در آن زمان مبلغی بابت این حادثه در قبال رسید دریافت نکرده باشید.