مشاوره حقوقی رایگان - درب پارکینگ اختصاصی

با سلام و احترام.
من یک واحد آپارتمان به انضمام پارکینگ قطعه 4 تفکیکی به مساحت 8.1 متر و حدود پارکینگ شمالا خط فرضی به محوطه مشاعی به طول فلان و جنوبا و غربا و شرقا مشخص و ثبت شده و همچنین پارکینگ بنده در قسمتی قرار گرفته که هیچ مزاحمتی برای هیچ یک از مالکین ندارد و پارکینگ از دو طرف در حصار دیوار و از جلو کرکره برقی ولی پشت باز است و بنده به دلیل امنیت بیشتر درب فلزی نصب کردم. الان همسایه اعتراض دارند و می گویند اگه درب را برنداری شکایت می کنیم.
الان من چی کار کنم؟ آیا قانونا درب را میتوانم بزارم یا خیر؟
ممنون.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. چنانچه درب ورودی فقط مختص شما باشد می توانید دری را عوض کنید ولی اگر مشترک باشد باید با هماهنگی آنها تعویض گردد.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم