مشاوره حقوقی رایگان - مهریه - طلاق یک طرفه

سلام شوهر من معتاد هست و به شدت عصبی و من براش مثل کلفتشم و من چهار تا بچه دارم بالایه 14 سال بچه هام هم اذیت میکنه و چدن سال پیش منو از خونه بیرون کرد و نزاشت بچه هامو ببینم وقتی دوباره اجازه داد بیام خونه منو با کتک تهدید کرد که اگه مهریه ام رو نبخشم دیگه نمیرازه بچه هامو ببینم و چون خودش وارد بود به من گفت برایه ثبت بنویسم مهریه ام رو کامل دریافت کردم با این وجود که من هیچ پولی دریافت نکردم و الان هم میخوام طلاق بگیرم ولی هیچی به اسم من نیست راهی هست که بتونم پولی ازش بگیرم ؟؟

پاسخ ها :

مراد  صالحي

مراد صالحي :

استان :

میتونی از شوهرت به عنوان تهدیدوکلاهبرداری دردادسرای محل شکایت کنی