مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوان یک ملک را که هنوز سند نشده از وراث بطور قانونی خارج کرد

باسلام و خسته نباشی
از آپارتمان های مسکن مهر که هنوز سند ندارم و یکی که بنامش هست فوت شده پرسیده دست فرزندان چه چیزی باید تنظیم شود در دفتر اسناد رسمی

پاسخ ها :

ناهید نورشرق

سرکار خانم ناهید نورشرق:

احتیاج به طرح دعوی قضایی دارد

سیدمجید رضوی

سیدمجید رضوی :

استان :

باسلام
چند مرحله دارد.
بهترین کار این است که شما از همه وراث در دفتر خانه اقرارنامه رسمی و تعهد به انتقال سند ملک به نام خود بگیرید تا بعدا بتوانید به استناد آن در صورت انکار و اذیت ورثه در دادگاه اقدام به طرح دعوی موفقیت آمیز علیه ورثه کنید.
در ثانی ورثه می بایست گواهی انحصار وراثت متوفی رو گرفته باشند و مشخص باشند.
ثالث اینکه اگر در گرفتن حصر وراثت همکاری نکردند، شما به عنوان ذینفع توسط وکیل اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت برای متوفی می کنید.
پس از طی مراحل فوق چنانچه باز هم ورثه از انتقال سند خودداری کردند، شخصا و یا توسط وکیل اقدام به طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی ملک علیه ورثه می کنید.
توصیه می شود تمامی امور فوق را برای حصول اطمینان توسط وکیل انجام دهید.