مشاوره حقوقی رایگان - قرض به صاحب موسسه زبان

سلام و عرض ادب
بنده مدتی پیش می‌خواستم با یک آموزشگاه زبان همکاری کنم یعنی در اونجا تدریس کنم صاحب آموزشگاه یک روز بنده رو صدا کرد و با چرب زبونی ازم خواست که نزدیک 4 میلیون بهش پول قرض بدم که دو تا کیس کامپیوتر هست بخره برای آموزشگاه منم قبول کردم چون ایشون به ظاهر انسان آبروداری میومد!! و بعد قرار شد ده روزه این پولو بهم پس بده حتی گفت در ماه فقط دو میلیون کتاب می خره و شاید کمتر از ده روزم پولم رو پس بده منم ازش خواستم یک برگه بنویسه که این پولو بهش دادم و ده روز دیگه باید پس بده اینکارو کرد و حتی مهر آموزشگاه هم زد روی برگه و امضاء کرد. اما الان نزدیک 3 ماهه پولم رو پس نمیده و اذیت میکنه.
بنظرتون بهترین راه چیه؟ آیا به وزارت علوم یا آموزش و پرورش شکایت کنم تا بخاطر موسسه باهاش صحبت کنن؟ آیا ازش شکایت کنم؟ آیا اون برگه اعتباری داره؟

پاسخ ها :

احسان اله قنبری

احسان اله قنبری :

استان :

سلام بله برگه رسید شما و رسید بانکی که پول را واریز کرده اید اعتبار دارد میتونید از طریق شورای حل اختلاف محل اقامت خوانده اقدام کنید

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
این موسسات زیرنظرآموزش پرورش هستندواصولاضمانت نزدآنجادارندازطریق بازرسی موسسات آموزش پرورش اقدام به شکایت کنیدانشالله نتیجه زودترمی گیریداگرپاسخی ندادازطریق دفترخدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه همراه باخسارت تاخیرتادیه بانضمام هزینه های دادرسی رابدهیدواگرماشین یااموالی دارندتوقیف کنیدوپس ازرائ دراجرای حکم اموالش رافروخته وحق خودرامستردکنید