مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

باسلام بنده سه ساله یه پراید 79 خریدم قرارداد خودمون نوشتیم دستی با شاهدین ولی فروشنده سند رو نگه داشت گفت میخام خلافی رو پاک کنم بعدش خودرو گرون شد منم پولشو تمام کمال دادم ایشون گفتند 2 میلیون بده بیام سند بزنم منم ندادم ماشینو 3 بار به نام خودم بیمه کردم الان طرف نیست ادرسشم نیست من چکار کنم چه جور سند بگیرم ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

جلال‌  بيرجنديان‌

جلال‌ بيرجنديان‌ :

استان :

سلام با طرح دعوی اثبات عقد بیع و الزام فروشنده به تنظیم سند و ارایه مدارک اتومبیل از جمله قولنامه کارت و بیمه نامه خودرو و شهادت شهود میتوانید وی را محکوم کنید که سند به نام شما تنظیم گردد و در غیاب وی از طرق اجرای احکام دادگاه برایتان سند انتقال داده خواهد شد