مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

با سلام و خسته نباشید. بنده یک دستگاه خودرو از شخصی خریده ام و تعویض پلاک به نام بنده صورت گرفته اما هنگام اقدام برای انتقال سند فروشنده اعلام کرد که فقط پلاک به نام وی بوده و سند به نام مالک قبلی است. (بنده به دلیل اعتماد فقط به رویت کارت ماشین و برگ سبز و اقرار شفاهی مبنی بر اینکه همه مدارک اماده به انتقال است بسنده کردم و تمام مبلغ معامله را هم پرداخت کردم). در حال حاضر آدرسی از مالک اولیه در دست نیست اما همین شخص طرف معامله بنده حاضر به همکاری و حضور برای انتقال سند است، آیا این موضوع تاثیر مثبتی در روند رسیدگی دارد؟ در کل راهنمایی بفرمایید چگونه اقدام کنم

پاسخ ها :

عدم دسترسی به صاحب سند خودرو برای انتقال سند الزام به تنظیم سند خودرو سند خودرو خودرو