مشاوره حقوقی رایگان - شنود در خودرو

با سلام.
شخصی در ماشین من شنود کار گذاشته و صدا هایی رو با هزاران ترفند و حیله در مورد خیلی چیز ها و افراد صحبت کرده ام و به عبارتی داره صدایی رو میسازه و برای اطرافیان هم میفرسته و کلا همه رو علیه من کرده و همه از دستم ناراحت شدند ولی شکایتی نکردند. یک مورد دیگر این که صدای ضبط شده و شاهد میتوان جرمی رو که من مرتکب نشده ام علیه من ثابت بکنند؟
نحوه ی اثبات پولشویی چگونه است؟ میتونند اموالی رو از من بگیرند وقتی حکمی علیه من نیست؟

پاسخ ها :

شنود در خودرو کار گذاشتن شنود در خودرو اثبات جرم با استناد به فایل صوتی ضبط شده اثبات پولشویی شنود