مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام افترا

با سلام. دانشجویی هستم که مدرسی به ما نرم افزار فروخته که اون نرم افزار در تمام آنتی ویروس ها و خود جیمیل ویروس شناخته می شود. بعد 6 ماه هک بودن پرونده برای رسیدگی به سرقت اطلاعات و هک اکانت ها باز کردم بدون نام کسی، که در آن به پلیس فتا فایل ویروسی که از مدرس خریده بودم هم معرفی کردم که بررسی بشه. حال مشکل این جا هست که من قبل تایید دادگاه مدرس را در تماس تلفنی به یک مدرس دیگر و خود موسسه مدرس را مقصر دانستم و غیر مستقیم گفتم ایشون این کار هکری کرده و از استاد شاکی ام با نرم افزاری که فروخته. مدرس ادعا کرده و استهشادیه افترا برای من جمع کرده. حال آیا این مورد شامل حکم افترا میشود؟ با توجه به پرونده باز شکایت خودم از هک و با این توضیح که فایل فروخته شده ایشان 100 درصد ویروسی هست ولی اثبات نشده که این فایل ویروسی استاد موجب هک دستگاه من است؟ (بعد هم متوجه شدم مدرس مدرک نامتعبر هم برای کلاس به ما داده غیر از فایل ویروسی)
اگر من برای جلوگیری از شکایت ایشان به موسسه و مدرس دیگر مجدد تماس بگیریم و اعلام کنم بنده از ویروسی بودن نرم افزار فروخته شده شاکی ام، حالا توجیه کنم که منظورم نبوده که ایشون هکر هست و ضبط صوت خودم که این اعلام کردم آیا میتواند اگر ایشون شکایت افترا کردن، جلوگیری کنم از حکم افترا؟ بقیه پیام های خودم که به مدرسین دیگر که اسم ایشون به عنوان هکر نبرده بودم و از فایل فروخته شاکی بودم هم با استشهادیه دیگر مدرسین به نفع خودم جمع کنم. آیا بی اثر میکند شکایت ایشون رو؟ ممنون

پاسخ ها :

مهدی سلطانی

مهدی سلطانی :

استان :

قبل جلسه با این شماره تماس بگیرید09362302410