مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. من مردی هستم 40 ساله که مشغول به کار هستم و با همسرم در خانه ارثیه پدر وی با دو فرزند زندگی میکنم. تا الان نفقه و تمام مایحتاج زندگی را پرداخت کردم. اما چند روز است بعد از مشاجره ای در خانه را قفل و اجازه دیدن فرزندانم را نمی دهد و طلاق می خواهد. تهدید میکند که بچه ها را به وی بدهم تا از گرفتن مهریه صرف نظر کند. برای مسکن در خانه پدری خودم مشکلی ندارم ولی او قبول نمی کند. من از ندیدن فرزندان رنج میبرم و وابستگی شدیدی دارم. من از استطاعت بالا برخوردار نیستم که مهریه وی را کامل پرداخت کنم و همچنان با طلاق دادن وی موافق نیستم. از شما خواهشمندم من را راهنمایی کنید. متشکرم

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

باسلام
ضمن تهیه یک اجاره نامه اقدام به ثبت دادخواست الزام به تمکین نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهرحال باید به توافق برسید به یک طریقی اما میتوانید قانونا حضانت بچه هارو بگیرید