مشاوره حقوقی رایگان - دریافت همزمان دو‌ حقوق مستمری

با سلام. اینجانب همسرم فوت شده و دارای دو فرزند مجرد و مستمری بگیر تامین اجتماعی هستم. آیا میتوانم حقوق پدرم را که فوت شده از صندوق بازنشستگی دریافت نمایم یا خیر؟ زیرا که حقوق همسر فوت شده ام کم است و کفاف هزینه های این زندگی را نمیدهد.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتوانید مشکلی ندارد اگر قبول نکردند از طریق دیوان دادخواست بدهید