مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک بدهکار

با سلام. اینجانب از شخصی مبلغ 165 میلیون طلبکار شدم و در دادگاه درخواست اعسار کردند و آپارتمانی را معرفی کردند که 3 دانگ مالک هستند و در رهن بانک می باشد. ارزش آن را 80 میلیون اعلام کردند و دادگاه رای به اعسار بدهکار دادند و بعد از 4 ماه متوجه شدم ارزش آپارتمان در آن زمان 700 میلیون تومان بوده و بدهکار به دادگاه دروغ گفته. حال اولا می شود از ایشان بابت اطلاعات دروغ شکایت کرد و دوما آیا می شود این آپارتمان را که 3 دانگ مالک هست و در رهن بانک هست را توقیف کرد و با توجه به این که الان ارزش آن 900 میلیون می باشد و مبلغ وام 80 میلیون می باشد، میتوان خودم این بدهی بانک را بدهم و طلب خودم را وصول کنم؟ ممنون از لطف شما.

پاسخ ها :

توقیف ملک بدهکار شکایت بابت اظهارات دروغ بدهکار توقیف ملک در رهن بانک اعسار بدهکار توقیف ملک