مشاوره حقوقی رایگان - اختيارات مدير آپارتمان

باسلام آيا مدير ساختمان اختيار دارد بيش از موجودی صندوق ذخيره ساختمان جهت هزينه هاي غير ضروري و غير تعميراتي مانند نصب تابلوي تزئيني در لابي / تعويض سنگهاي ديوارها و کف لابي / تعويض سقف لابي از گچ به کناف / نصب دوربين مدار بسته / تعويض درب ورودي آپارتمان از آهني به چوبي و . . . هزينه کند و کسري مبلغ را از واحدهاي مخالف با اين هزينه ها مطالبه کند؟ مثلا موجودي صندوق ساختمان 100 ميليون بوده، مدير هزينه هاي بالا را به 200 ميليون انجام داده و مجموعه 10 واحدي است و الان 100 ميليون کسري را مدير ساختمان ميگويد هر واحد 10 ميليون اضافه تر بايد پرداخت کنند. در جلسه عمومي ساختمان نيز مثلا 7 واحد موافق انجام اين هزينه ها بودند و 3 واحد مخالف. آيا واحدهاي مخالف ملزم به پرداخت اين هزينه که مازاد بر موجودي صندوق ساختمان انجام شده هستند؟ باتشکر

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

با سلام حدود و اختیارات مدیر ساختمان در قوانین مدیریت ساختمان ذکر شده که در خصوص سوال شما ایشان بدون موافقت و طرح مسئله در جلسه عمومی نمی تواند خرج هوایی غیر از آنچیزی که تعیین شده انجام دهد ولی اگر مجمع عمومی این اقدامات را تصویب نموده باشد سایر اعضا موظف به قبول و پرداخت مابه التفاوت هستن