مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه

باسلام. مرحوم پدرم خانه ای قولنامه ای خریده و به همان فروشنده کرایه داده الان فهمیدیم که برادر فروشنده در خانه ساکن است در صورتی که قرارداد اجاره با فروشنده بود ما حکم تخلیه گرفتیم و برادر فروشنده از خونه در نمیاد الان برادر فروشنده میگه خونه ماله منه و قولنامه جعلی است اما فروشنده میگه نه دروغ میگه این خونه از زمانی که زمین بوده 5 دست به صورت قولنامه خریداری شده ما قولنامه های قبلی و پروانه ساختمان هم داریم ولی برادر فروشنده میگه قولنامه ای که من طی اون خونه را به برادرم فروختم جعلی است و من امضا نزدم مرحوم پدرم و بنگاه دار و دو تا شاهد بر فرض این که خونه ماله فروشنده است قولنامه را تنظیم کردند و چندبار هم مرحوم پدرم با بنگاه دار به داخل خونه رفته و خونه را دیدند یعنی برادر فروشنده میدونست که فروخته شده بر فرض جعلی بودن قولنامه ایا معامله فضولی و کلاهبرداری است و تکالیف و مجازات فروشنده و مالک و خریدار (البته جون پدررم اطلاعی از این موضوع نداشت فکر کنم تکلیف و مجازاتی ندارد و این که پدرم خریدار فوت شده) چیست. و این که چون قیمت خونه رفته بالا باید قیمت زمان معامله رو بده یا قیمت روز ملک. و این که این معامله اگر فضولی باشد چون خود برادره داخل خونه بوده و میدونست خونه فروخته شده و اعتراضی نکرده ایا این تنفیذ معامله فضولی است و این که در هنگام خرید و فروش مگه بنگاه دار چک نمیکنه که خود مالک و خریدار بیان بنگاه و این که دوتا شاهد زیر قولنامه رو امضا کردن

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

با سلام سوالی مطرح می شود که آیا زمین سند دارد یا خیر و اگر حکم تخلیه گرفته اید چرا اجرا نمی کنید حال در اینجا اگر سندی هست به نام چه کسی بود و چگونه نقل و انتقال شده و فروشنده چه سمتی داشته در اینجا شخصی ادعای جعل نموده پس باید ایشان ادعای خود را اثبات کند از تکالیف بنگاه دار این است در زمان انعقاد قرارداد سند را روئیت و و تا زمان تکمیل مراحل قانونی نزد خود نگهدارد در اینجا اگر ایشان اصل سند را مشاهده ننموده باشد مرتکب تخلف شده است