مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه برای تغییر سن صادر می شود

با عرض سلام و احترام ....خدا قوت....
برای تغییر سن هم دادنامه صادر می شود یا فقط در توضیحات تغییر سن ذکر می شود؟
چگونه می توان فهمید موضوع دادنامه توضیحات شناسنامه چیست وقتی فردی انرا از همسرش پنهان می دارد؟؟؟
ایا اگر مرد بفهمد دادنامه مربوط به ازدواج اول زن بوده، پنهان نموده، می تواند برای ندادن مهریه استفاده کند؟ زن اختلال شخصیت دارد شکاک و سو ظن ... احتمالا ازدواج اول هم به علت اخلاق بد زن منجر به طلاق شده است ... با تشکر

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
با صدور حکم مبنی بر پذیرش تغییر سن، شناسنامه قبلی ابطال و ضناسنامه دیگری برای شخص صادر می شود
از طریق درخواست گواهی تجرد تا حدی قابل تشخیص است