مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

با عرض سلام و احترام
پدر بنده در زمان حیات یک باب منزل مسکونی قولنامه ای در تاریخ 1391/6/1 خریداری می‌کند که 3 دانگ آن بنام مادرم است و 3دانگ به نام پدرم، پدر و مادرم برای سکونت این منزل را به من داده اند که در این مدت بنده مبلغی به عنوان اجاره به آنها میدادم ولی رسیدی بابت این پرداخت از آنها نمیگرفتم، در سال 96 پدرم فوت کرد
امسال مادرم مدعی شده که تو به ما اجاره نمی‌ داده ای با توجه به اینکه اجاره نامه و اجاره بهایی بین من و پدر و مادرم تنظیم نشده، مادرم از من شکایت کرده حال
_ سوال بنده این است آیا با توجه به اینکه من رسید بابت پرداخت پول به والدینم ندارم و مادرم هم اجاره نامه ای ندارد می‌تواند از من اجاره این سالها را دوباره بگیرد؟
شاهد من برا دادن پول به والدینم فقط همسرم (خانم) هست
_ آیا شهادت او در دادگاه کافیست یا خیر؟ (با توجه به اینکه همسر من است)
_ و اینکه اجاره بها از سال 1391/6/1تا 1396چگونه و بر چه اساسی محاسبه می شود؟ (با توجه به اینکه منزل مسکونی به مبلغ 75 میلیون تومان در سال 91 خریداری شده)
_ مبلغ اجاره سالیانه در دادگاه بر چه اساس و مبنایی حساب می شود فرمول خاصی دارد؟ (مبلغ اجاره سالیانه من با توجه با اطلاعات فوق چقدر می شود؟)

ممنون می شوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

اجرت المثل ملک اجاره بها اجاره