مشاوره حقوقی رایگان - عوض شدن شناسنامه والدین و پاک شدن اسم فرزند

سلام خسته نباشید من پدرم سواد نداره و بعد امسال رفتن شناسنامه هاشون رو عوض کردن و الان ما هفت فرزندیم که اسم سه تامون به اشتباه توی شناسنامه جدیدشون ثبت نشده، الان که اینطوری شده برای ما دردسر و مشکلی به وجود میاد؟ یا ایرادی نداره که این اتفاق افتاده؟

پاسخ ها :

حميرا  ولي زاده درودخاني

سرکار خانم حميرا ولي زاده درودخاني :

با سلام،با مراجعه به ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید.

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، خیر ایرادی نداره شما می توانید با در دست داشتن شناسنامه فرزندان وشناسنامه پدر به اداره ثبت احوال مراجعه کنید واسلامی سایرین رو هم وارد کنن