مشاوره حقوقی رایگان - اجرای رای اداره کار مبنی بر پرداخت حق بیمه

سلام. من از کارفرما بابت رد نکردن 3 ماه بیمه شکایت کردم و رای به نفع من صادر شده و به من گفته شده که باید ابلاغیه رای رو از اداره کار دریافت کنم و اون رو به شعبه سوابق بیمه خودم ببرم تا اجرای رای به ثمر برسه.
آیا واقعا همچین کاری بکنم؟؟؟؟
چون من نمی دونم بعد از صدور رای دقیقا چیکار باید بکنم!!!

پاسخ ها :

اجرای رای اداره کار مبنی بر پرداخت حق بیمه اجرای رای اداره کار اجرای رای