مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

سلام و عرض خسته نباشید. پدر مادر من مستاجر هستن و صاحب خونه تقریبا چند ماه هست که اجاره منزلشو‌ نمیگیره و اجاره منزل مرداد ماه تمام بود که ایشون آمدن تمدید کردن تا آخر آبان ولی الان وضعیت کرونا خیلی خطرناک شده و نمیشه جابجایی کرد. صاحب خونه پیش خودش داره میگه پول پیش تمام شده ولی من آمادگی پرداخت کل پول و به ایشون دارم و حاضرم طبق قانون به اجاره و پول پیش اضاف کنم تا زمانی که وضعیت بهتر بشه و من بتونم پدر و مادرم را جابجا کنم. اون الان هر روز به خونه پدرم میره و اونارو تهدید میکنه به تخلیه و امروز هم از بنگاه زنگ زدن و تهدید کردن که اگه بلند نشید ما 300 میلیون از شما پول میگیریم.
میخواستم راهنمایی کنید اول ایشون میتونند حکم تخلیه بگیرن؟ دوم من چه کاری باید انجام بدم.
ممنون از پیج خوبتون

پاسخ ها :

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

بله در صورت نياز شخصي حكم تخليه داده مي شود