مشاوره حقوقی رایگان - هزینه درمان و شکایت

سلام. خسته نباشید. روز عید قربان امسال یک پسر پانزده ساله که گواهینامه هم نداره با سمند پدرش با پسر من که پنج سالشه تصادف کرد و فرار کرد. ران پای راست پسر من کاملا خرد شد که براش پلاتین گذاشتن. امبولانس پسر منو چون روز تعطیل بود به بیمارستان طالقانی بردن، اونجا هم گفتن که ما امکانات نداریم و با رضایت خودتون ببرینش بیمارستان دیگه. ما هم بردیمش بیمارستان مهر و عمل کردن پسرمو. دکتر گفت هشت ماه دیگه باید پلاتینو دربیارین. میخوام بدونم هزینه این عمل جراحی به عهده اون شخص خاطی هست یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

هزینه جراحی در تصادف هزینه بیمارستان در تصادف خسارت تصادف تصادف