مشاوره حقوقی رایگان - عدم بازگرداندن خودروی امانی و درخواست باج

با سلام
خودروی خودم (که پلاکش به نامم هستش ولی سند به نام مالک سه دست قبل هستش) را به صورت امانی با صورتجلسه مکتوب به مدت 3 ماه در اختیار یکی از دوستان قرار دادم و ایشان هم قرار شد طبق مواعد توافق شده مبلغ 50 میلیون تومن برای من واریز کند و بعد از آن مبایعه نامه تنظیم کنیم و خودرو را به ایشان بفروشم. ایشان نتوانست طبق توافق مبالغ را واریز کند و من هم بعد از اتمام زمان امانت از ایشان خواستم خودرو را برگرداند چون به شخص دیگری قول فروش دادم. ولی ایشان استنکاف میکند و حتی درخواست 40 میلیون تومن وجه دارد تا درباره برگشت خودرو تصمیم بگیرد. حالا میخواهم به اتهام خیانت در امانت و درخواست باج از ایشان شکایت کنم و درخواست اجاره مدت اضافه بر امانت نامه و جریمه بابت عدم بازگرداندن خودرو و نیز جبران ضرر و زیان ناشی از عدم امکان معامله خودرو با مشتری دوم که به دلیل عدم بازگرداندن خودرو از سوی ایشان واقع شده نمایم. لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه و تحت چه عناویتی شکایت کیفری و حقوقی را مطرح کنم. ضمنا اگر جرم دیگری هم رخ داده بفرمایید که چطور بابت آنها هم شکایت کنم؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر قصد طرفین در تنظیم صورت جلسه بیع بوده وثمن معامله پرداخت نشده فقط میتوانید مطالعه ضمن معامله را بکنید ولی اگر امانی بوده شکایت خیانت در امامت