مشاوره حقوقی رایگان - مشاهده در قسمت آگهی های قضایی (عدلیران)

سلام
من وارد کاربری ثنا شدم در قسمت آگهی های قضایی یه ابلاغیه دیدم و روش کلیک کردم و یه صفحه ای در پایین ظاهر شد (نام دادگاه و تاریخ و عنوان ...) بعد اومدم دریافت فایل رو زدم و همچنین مشاهده رو که در هر دو مورد پیام داد (سیستم در حال استخراج و چند دقیقه بعد مراجعه کنید) چند دقیقه بعد دوباره مراجعه کردم اصل آگهی دیگه در سامانه نبود که متن ابلاغیه رو دانلود کنم الان چه اتفاقی می افته؟
1- آیا بعد از دیدن آگهی های قضایی دیگه بهشون دسترسی نیست در حالیکه متن ابلاغیه رو من ندیدم هنوز؟
2- الان من باید چی کار کنم؟
ممنون از پاسخگویی تون

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام وارد منو ابلاغیه های مشاهده شده شوید ابلاغیه را مشاهده می نمایید