مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی شرکتی

سلام. اینجانب از سال 91 در پتروشیمی های خصوصی عسلویه در شرکت های پیمانکاری مشغول به کار هستم. خواستم ببینم این تبدیل وضعیت ایثارگری شامل حال من میشه؟ پدرم 12 ماه سابقه جبهه دارد.

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت نیروی شرکتی تبدیل وضعیت فرزند رزمنده تبدیل وضعیت شغلی تبدیل وضعیت شرکتی فرزندان رزمندگان تبدیل وضعیت قانون تبدیل وضعیت ایثارگران