مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیگناهی در ضرب و جرح

سلام، وقت بخیر.
من توسط سه نفر مورد ضرب و جرح عمدی قرار گرفتم و از ایشان شکایت کردم و محکوم شدند. حال آن ها برای تلافی رفتند شکایت کردند که در همان درگیری من هم آن ها را با چاقو زده ام و دو شاهد دارند. ولی من اصلا چاقویی نداشتم و بعد از آسیبی که دیدم نمیتوانستم از خود دفاع کنم و شاهدین من هم دیگر حاضر نمیشوند شهادت بدهند. میگویند کار و زندگی داریم و حوصله ی دردسر نداریم. آیا در دادسرا میتوان قسم بخورم و بیگناهی ام را اثبات کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

آیا آثار ضرب چاقو
مشخص ؟
دادگاه با بررسی پزشکی قانونی امکان دارد عدم صحت ادعایی استفاده از چاقو را اثبات کند
بدون شاهد
ضمنا شکایت خودش شما به چه نتیجه ی رسیده؟