مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند با وکالت

سلام. 3 سال پیش در استان گیلان یک خانه خریدم. چون خانه مورد نظر سند نداشت، فروشنده به من یک وکالت فروش در دفتر خانه داد است. حالا برای گرفتن سند برای این خانه چگونه باید اقدام کنم؟ ( تا فروشنده فوت نکرده و وکالت نامه او باطل نشده ) لطفا من را راهنمای نمایید. باسپاس

پاسخ ها :

انتقال سند ملک با وکالت نامه خرید ملک با وکالت وکالت فروش ملک انتقال سند ملک ملک وکالتی سند ملک