مشاوره حقوقی رایگان - ارائه مدارک جدید از کار افتادگی

با عرض سلام و خسته نباشید. آیا میتوان ما بین کمسیون بدوی و تجدید نظر از کار افتادگی پزشکی تامین اجتماعی، مدارک جدید ارائه کرد و یا مدارکی برای تشدید بیماری ارائه داد؟ البته (حادثه کار می باشد)

پاسخ ها :

ارائه مدارک جدید از کار افتادگی در کمیسیون تجدید نظر تامین اجتماعی معرفی مدارک جدید به کمیسیون تجدید نظر کمیسیون تجدید نظر تامین اجتماعی از کار افتادگی تامین اجتماعی از کار افتادگی کمیسیون پزشکی