مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند ملک مشاع

با سلام.
پدر بنده در زمین زراعی به مساحت 26 هکتار یک و نیم دانگ سهم داشت. حال بعد از فوت او این زمین تعیین و تکلیف شد و همه وراث پس از انجام کارهای اداری در محضر و سایر ادارات حاضر شدند و الان بنده یک سند قطعی دارم که سهمم از این ملک مشاع مشخص است. در آن ذکر شده چند سهم از کل سهم متعلق به بنده است. لازم به ذکر است که همگی با این توافق که پسر و دختر از این زمین مقدار مساوی سهم ببرند تمامی اسناد را امضا کردند و حالا من اصلا سند قطعی را دارم. حالا یکی از برادران ادعا می کند که چرا به خواهر ها اندازه برادران داده شده و من سند را باطل میکنم. میخواستم بدونم آیا الان که سند قطعی دست ما هست، اون ها می توانند سند را باطل کنند؟

پاسخ ها :

علی اکبر پورشعبان

علی اکبر پورشعبان :

استان :

باسلام ،چنانچه ایشان در توافق نبوده وامضا نکرده است وبدون رضتیت ایشان سند صادر شده باشد ،باه میتوانند دادخواست ابطال بدهند ولی اگر همه پراث موافق بوده اند ،خیر.