مشاوره حقوقی رایگان - لوله کشی نادرست ساختمان

با سلام. من چند وقت پیش از سایت ... یه لوله کش برای خونمون آوردم. بعد از بازدید و طرح کلی، مسئولیت لوله کشی رو پذیرفت و مشغول کار شد. متاسفانه بعد از کلی هزینه و زحمت برای خودم و تسویه کامل با فرد خاطی، ایشون تشریف بردن بدون هیچ تست و امتحانی. وقتی چند روز گذشت و با توجه به باز گذاشتن آب متوجه شدم که لوله ها نم میده. از همین جهت به ایشون زنگ زدم که بیان و اشتباهشون رو جبران کنن ولی ایشون به بهانه این که شهر دیگری هستم، از ماجرا در رفتن. من لوله کش دیگری آوردم و تمام کارهای اون بنده خدا را اصلاح کرد. الان جای دیگری که لوله کش اولی برای من ساخته بود دچار سانحه شده و هرچی تماس میگیرم با ایشون میگن، مشهد نیستم. من میخوام از این آقا شکایت کنم. لطف کنید مراحل قانونی رو به من بگید؟ ممنون.

پاسخ ها :

معصومه سالاروند

سرکار خانم معصومه سالاروند :

شما با در دست داشتن تمام مدارک مثل تسویه حساب یا اگر قرارداد دارید قرارداد می توانید از طریق دادگاه الزام ایشان به انجام تعهد ومطالبه خسارات وارده را بخواهید