مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام. بنده در سال 91 در حین ماموریت و درگیری با ارازل و اوباش از ناحیه پشت کتف سمت چپ دچار چاقو خوردگی شدم و حدود بیست روز استعلاجی استفاده کردم. امسال 99 اقدام به استفاده از جانبازی کرده ام و در حال حاضر رای کمیسیون 140 معلول خدمتی تایید شده. حالا باید چی کار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

حادثه در حین ماموریت معلول خدمتی حین ماموریت کمیسیون 140 ناجا جانبازی در حین ماموریت شرایط جانبازی حین خدمت جانبازی معلول خدمتی