مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اغفال کودکان زیر هجده سال

سلام. با یکی از دختران رابطه محرمیت و صیغه خواندیم. با رضایت دو طرف که دو طرف در دادسرا اقرار کردیم با رضایت بوده. البته چون پدرش در جریان نبود و حضور نداشت، خودمان صیغه خواندیم. هفده سال سن شان است. مادر دختر از من شکایت کرده. پرونده در مرحله دادسرا هست و به من اتهام اغفال کودکان زیر هجده سال زده اند. راهی برای دفاع وجود دارد واگر اثبات شود جرم آن چقدر حبس است؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.شما باید ثابت کنید که با اکراه واجبارنبوده درغیر اینصورت مشمول جرم میشود.