مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی

سلام. بنده مهندس هستم ولی مدتی بیکار هستم و درآمد ندارم. یک آپارتمان به نام من است ولی در حال حاضر مستاجر هستم. آیا تقاضای اعسار من برای هزینه دادرسی ملکی که با یک میلیارد تومان خریدم و فروشنده به تعهداتش عمل نمیکند، پذیرفته میشود؟

پاسخ ها :

مهرداد  دهدار نسب

مهرداد دهدار نسب :

استان :

باسلام
موضوع اعسار حالتی ست که شخص بطور کلی فاقد ملائت است یا موقتا دسترسی به اموال ندارد.نکاتی مهم در استشهادیه هست که باید با بدقت تنظیم گردد مثل منشا اطلاعات شهود از طرق رابطه خویشاوندی یا همکار یا دوست خانوادگی و همچنین مدت اشنایی و میزان دقیق هزینه دادرسی.

نیما چراغی

نیما چراغی :

سلام.
دعوای شما اگرچه مالی است ولی ملاک برای هزینه دادرسی قیمت دارایی و منطقه ایی ملک است و نه قیمتی که معامله شده است.
نهایت هزینه دادرسی دعوای شما به یک میلیون تومان نمیرسد.
و اعسار از پرداخت این هزینه قطعا پذیرفته نمیشود.
موفق باشید

زهرا شكيبا پناه

زهرا شكيبا پناه :

استان :

اگر فروشنده در دادگاه اعسار شما اعلام نماید که شما یک آپارتمان دیگر در فلان جا دارید واثبات شود خیر