مشاوره حقوقی رایگان - ادعای دریافت خسارت و ضرر و زیان از مستاجر

با سلام
منزلی را حدود سه سال پیش تاکنون با قرارداد اولیه و تمدید سال دوم در بنگاه به مبلغ 25 میلیون رهن کرده ام بعد این همه مدت تازه متوجه شده ام مالک اصلی در جریان نبوده و خواهر ایشان منزل را بدون اطلاع ایشان (طبق اظهارات موجر اصلی) اجاره داده است لذا در این حال و اوصاف به من اطلاع دادند باید تخلیه کنم و پول ایشان به موجر ربطی ندارد و ادعای ضرر و زیان این دو دوره قرارداد را نموده اند در صورتی که بنده مرتکب خلافی نشده ام و هر دو قرارداد را در بنگاه معاملاتی نوشته ام

مالک خارج از کشور زندگی میکند و میگوید کل هزینه رفت و برگشت خودش رو بعنوان خسارت دریافت خواهد نمود چه باید کنم؟

نگرانی بنده بابت عدم پرداخت ضرر و زیان ایشان میباشد چون پول را به مدعی موجر ذکر شده در قرارداد پرداخت کردم و ثبت شده است و اجاره را نیز پرداخت نموده ام لطفا کمک بفرمایید
قابل ذکر است مهلت قرارداد بنده تا 25 آذر ماه میباشد

پاسخ ها :

مهدی سلطانی

مهدی سلطانی :

استان :

باسلام
شما وقتی می‌خواهید قرارداد منعقدکنیدبایستی مدارک مالکیتی طرف مقابل رارویت کنید.استفاده شما غیرقانونی و به فکر تخلیه باشید ..منتها جمیع خسارات را میتوانید از خواهر مالک مطالبه نمایید

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

شما باید ملک رو از مالک یا وکیل ایشون اجاره میکردید . اگر اون شخص وکالتی از مالک نداره باید اجاره مدتی رو که در محل سکونت داشتید پرداخت کنید ،و جهت دریافت پول پرداختی به شخص دیگر از طریق دادخواست مطالبه کنید