مشاوره حقوقی رایگان - کد ملی

سلام یک سایت شرطبندی از بنده درخواست مدارک شخصی کرد که بنده عکس شناسنامه و عکس برگه دریافت کارت ملی را فرستادم چون من هنوز کارت ملی ام صادر نشده میخواستم بدونم از این اطلاعاتم میتوانند چه سو استفاده ای بکنند و راه چاره چیست

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

سلام، امکان هر سو استفاده ای از مدارک هویتی وجود دارد بعنوان مثال ایشان میتواند نسبت به خرید سیم کارت اقدام نموده و بنام شما ارتباطاتی برقرار کند، اما اقدامی از سوی شما در اینخصوص متصور نیست ، مگر اینکه علم به ارتکاب جرم از سوی ایشان داشته باشید و علیه وی طرح شکایت نمایید