درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام و عرض ادب... اگر رو کپی قرارداد امضای زنده وجود داشته باشه... و اصل قرارداد را نداشته باشیم... میتوانیم از طریق همان کپی امضا شده اقدام قانونی نماییم؟

پاسخ ها

درود، بله، می‌توانید با کپی قرارداد دادخواست بدهید، اما طبق ماده ۹۶ قانون آیین دادرسی مدنی، در صورت انکار یا تردید طرف مقابل و فقدان اصل قرارداد، ممکن است کپی از عداد دلایل خارج شود؛ بنابراین سایر ادله اثباتی را نیز ارائه کنید. 

 

سلام و احترام، بله. کپی قراردادی که امضای واقعی طرف مقابل روی همان برگه درج شده، می تواند سند عادی محسوب شود و قابل استناد است

سوالات مرتبط

وکلای متخصص