درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام ببخشید میخواستم بپرسم چاه فاضلاب جز ملک حساب میشه؟ ما و بردارمون یک ملک رو تقسیم کردیم ولی اون اومده روی فضای چاه ما تراس و و بالکن زده . میخواستم بدونم الان طبق شواهد موجود از چاه، میشه تخلفش رو ثابت کرد؟

پاسخ ها

مطابق ماده ۳۸ قانون مدنی عمل می‌شود ملاحظه و مطالعه فرمایید

باسلام چاه فاضلاب اصولاً جزء عرصه و ملک محسوب می‌شود مگر در تقسیم‌نامه یا سند وضعیت دیگری مقرر شده باشد و صرف وجود آثار چاه برای اثبات تجاوز کافی نیست و باید با تأمین دلیل و نظریه کارشناس رسمی حدود قطعه و محل دقیق چاه با تراس و بالکن احداثی تطبیق داده شود و در صورت احراز تجاوز امکان مطالبه رفع تجاوز و اعاده وضع سابق وجود دارد

 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص