مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام. من یک ماه پیش با شوهرم دعوا کردیم و ایشون من رو کتک زدن. من تماس گرفتم با کلانتری و مامور اومد صورتجلسه کرد ولی شوهرم از خونه رفته بود بیرون.
فردا من رفتم قوه قضاییه و از شوهرم شکایت کردم و رفتم پزشک قانونی. بعد برگشتم شهر خودم و چون این جا دور بود. من چند روز طول کشید تا شکایتم رو ببرم کلانتری.
حالا در این مدت که من نرفتم، شوهرم رفته از من به جرم ضرب وجرح و توهین و افترا شکایت کرده. در حالی که اصلا چنین چیزی نبوده. حالا من 2 روز دیگر باید برم دادگاه.
در ابلاغیه ذکر شده بود عدم حضور، جلب است.
اون جا باید چی بگم؟ حتی نمیدونم شوهرم با چه مدارکی این ادعا رو مطرح کرده؟ تو رو خدا سریع جواب بدید.

پاسخ ها :

دفاع در برابر اتهام ضرب و جرح همسر دفاع در برابر اتهام توهین دفاع در برابر اتهام افترا ضرب و جرح زن توسط شوهر اثبات ضرب و جرح توسط همسر ضرب و جرح توهین افترا