مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال غیر

سلام. من حدود 7 سال پیش یک زمین خریداری کردم. زمین دارای سند رسمی بود. من در قولنامه به نام کس دیگری واگذار کردم و سند مستقیم به نام خریدار جدید شد و در همان سال 92 ساخته شد. حالا یکی پیدا شده قولنامه قبل از خرید ما دارد و سند مادر را باطل کرده. قلع و قمع واحد ها را گرفته. حکم من چیست؟ ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود باتوجه به اینکه حسب اظهار شما ملک متعلق به دیگری بوده و این امر اثبات شده شما می توانید ثمن معامله بعلاوه خسارت را از فروشنده خود دریافت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
چنانچه حکم ابطال سند و قلع و ازاله اعیانات صادر و قطعی گردیده از فروشنده خود وجوه پرداختی و خسارات وارده را مطالبه نمایید