مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب

سلام. من از یک شرکت بابت کارهای خدماتی خارج از کارخانه مبلغی طلب دارم. هیچ قراردادی کار پیمانی هم ندارم. آیا با داشتن شاهد میتونم ادعای خودم رو ثابت کنم؟ در خصوص گرفتن مبلغ حق مسئولیت چطور؟ با تشکر.

پاسخ ها :

زینب فلامرزی

زینب فلامرزی :

استان :

با سلام .‌به اداره کار شهر خود مراجعه و با ارائه شهود و بعضا پرینت واریزی های انجام شده ابتدا رابطه قراردادی خود را اثبات و حقوق و دستمزد خود را مطالبه نماید