مشاوره حقوقی رایگان - مشروب الكلى

دوستى در روستا خانه اى داشت كه نيروى انتظامى وارد شد و در انبارى خانه دستگاه تقطير و سرجمع حدود ٢٠٠ ليتر كشمش خوابونده شده و پساب (آب با الكل كم) كشف كردند
با توجه به اينكه به كسى نفروخته و سابقه اى هم نداره چه حكمى احتمال صدور داره و چه نكاتى در دفاع بايد در نظر گرفته بشه و آيا اخذ وكيل مى تونه كمك موثرى بكنه در دفاع و صدور حكم

پاسخ ها :

اصغر  بهمن آبادي

جناب آقای اصغر بهمن آبادي :

هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بفروشد یا در معرض فروش قرار دهد به سه ماه تا یکسال حبس و تا 74 ضربه شلاق و از یک میلیون و پانصد هزار تا شش میلیون ریال جزای نقدی یا یک یا دو مورد از آنها محکوم می شود .
نداشتن سابقه ی کیفری و همچنین اقرار موثر در جرم و همکاری در شناسایی سایر شرکاء جرم از موارد تخفیف در مجازات می باشد.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر کشمش های خوابانده شده هنوز تخمیر وتبدیل به الکل نشده باشند جرم نیست ، (قصد ارتکاب جرم جرم نیست ) چه بسا شما با اضافه کردن نمگ به کشمش ها میتوانستید انها را به سرکه تبدیل کنید ، بستگی به دفاع خوب در مرحله تحقیقات مقدماتی دارد